Doggy Daycare hjælper hunde

Hos Doggy Daycare går vi meget ind for hundevelfærd, og derfor vil vi gerne være med til at hjælpe så mange hunde som muligt.
Vi hjælper allerede mange hunde til at få en endnu mere spændende hverdag ved at lufte og passe dem i en travl hverdag hvor det ikke hele tiden er muligt at opfylde sin hunds behov.
Samtidig sørger vi for at hundene har mulighed for at socialisere med andre hunde - både på vores hundelufteture og på vores fællesture hvor du som ejer er med. Der er intet som gør en hund mere vel stimuleret og træt som leg med andre hunde, og vi mener alle hunde har ret til andre hundevenner.

Desuden vil vi gerne være med til at hjælpe mindre priviligerede hunde

Pengeindsamlinger

Vi afholder hele tiden forskellige hyggelige hundearrangementer, og her går overskuddet altid til et godt formål der støtter hunde i nød.
Overskuddet på knap 900 kroner fra "Klap en Hund"-dagen 2015 gik til Dansk Dyreværn Århus.

Har du en god ide til hvem vi skal støtte ? Kontakt mig på tlf.: 30 36 36 65

Indsamlinger af hundeting

Er din hund lige så forkælet som min ? I så fald har den måske alt for meget legetøj, seler, halsbånd eller godbidder som aldrig bliver brugt.
Med Doggy Care kan du give denne overflod videre til en mindre priviligeret hund. Alt du skal gøre er at donere hundetingene til os så tager vi det med ud til Dansk Dyreværn Århus, hvor internathundene kan få glæde af det. Hvis der allerede er nok hundeting hos dem bliver det sendt videre til fattige hunde i østlande.

Sådan donerer du hundeting til Doggy Care
Du kan altid medbringe overskydende hundeting på vores fællesture eller aflevere dem hos mig.
Er din hund medlem af vores hundeflok ? I så fald kan du stille overskydende hundeting frem og så vil din hundelufter tage dem med.