Fælles hundetur på Vester Eng

I øjeblikket arrangerer Doggy Daycare fælles hundeture på Vester Eng de fleste Lørdage klokken 10 . Datoer og præcise klokkeslæt vil fremgå af vores begivenheder på Doggy Daycares facebookside.
Vester Eng er et fantastisk sted for hunde for der er masser af plads hvor de kan løbe frit og lege.

Vi mødes ved den lille sø på engen ned mod Skejby Sygehus. Den nærmeste parkeringsplads ligger for enden af Brendstrupgårdvej hvor den møder Palle Juul-Jensens Blvd.
Se kort eller kontakt mig på 30 36 36 65 hvis du ikke kan finde det.

Fra søen går vi sammen en runde på de åbne arealer på Vester Eng, og der er masser af mulighed for hundelig, snusning og badning. Turen varer cirka en time.

Du kan se mere om fællesturerne samt tilmelde dig på Doggy Daycares facebookside. Ofte giver Doggy Daycare en lille godtepose til din hund hvis du går ind og tilmelder dig på forhånd, dette vil fremgå af den pågældende begivenhed.
Du må også meget gerne skrive hvilken hund du har med på fællesturen i facebookbegivenheden. På den måde kan du også selv se hvilke hunde der er med på turen.
Det er dog ikke en nødvendighed med tilmelding; du er også meget velkommen til bare at møde op.
Desuden er det ganske gratis for dig og din hund at deltage i Doggy Daycares fællesture.

Alle venlige hunde er velkomne til bare at møde op. Og du er også meget velkommen til at invitere andre venlige hunde og deres ejere med. Desuden er folk uden hunde også velkomne på fællesturerne.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende fællesturen er du velkommen til at ringe på Tlf.: 30 36 36 65
Du kan også sende en mail til mig på emma@doggy-daycare.dk

Mvh Emma Poulsen
Doggy Daycare

Fællesturerne er KUN for VENLIGE hunde

Hvis en hund opfører sig aggressivt forbeholder jeg mig ret til at bede folk om at tage deres hund i snor eller blive væk – fællesturene skal være en god oplevelse for ALLE.

Til gengæld tilbyder Doggy Daycare hjælp til din hunds adfærdsproblemer.
Første gang for kun 100kr
Efterfølgende gange for 400kr pr time
Jeg har endnu ikke mødt en hund jeg ikke kunne hjælpe. Hvis jeg imod forventning ikke kan hjælpe dig og din hund får du råd til en videre handleplan så din hund kan komme i balance.