Doggy Daycares hundeflok

Hos os finder din hund nye venner

Når du får passet din hund ved Doggy Daycare har din hund mulighed for at få masser af nye legekammerater. Hundene bliver ofte luftet sammen, hvilket stimulerer hundenes instinkt som flokdyr.
Doggy Daycares ”Flok” består af hunde som er blevet luftet eller passet hos os. Derudover vil andre hunde en gang i mellem også blive luftet sammen med din hund. Nedenfor kan du se et udpluk af Doggy Daycares hundeflok.

Alle hundene i Doggy Daycares hundeflok er søde og glade hunde. Der er gensidig respekt blandt alle hundene, og jeg sørger for ,at alle hundes behov opfyldes. Det betyder at hunde, der gerne vil lege får lov til det, mens hunde, som hellere vil gå alene og snuse får plads til det.
Ro og orden er essentielt når mange hunde er samlet, og dette opretholdes konstant hos Doggy Daycare.

Victor og Vera

Victor er kastreret mops på 8 år . Victor er en rigtig hyggetrold og har det bedst med at være der hvor vi er - Kan han se sit snit til det ,så tager han mors hovedpude når vi går til ro til natten og når det er morgen puffer han stille med snuden for at kommen ind og putte under dynen og gerne helt op af mor . Han elsker puder og tager man puden i sofaen står han fornærmet og kigger til han får lov at ligge på den.
Victor elsker alle hunde og kan med alle hunde - Han elsker skov og strand dog klare han ikke lange gå ture - Han elsker mad og ved udmærket hvornår der er tid til måltid - Victor er bare godheden selv , han elsker børn og elsker at give masser af mysser.

Vera er steriliseret hund på knap 8 år - Vera er en rigtig hyggetrold og han det også bedst med at være der hvor vi andre er og gerne i skødet hvor hun kan give masser af mysser - Mysser kan Vera ikke give nok af , man er nød til at sige " stop så ".
Vera er ikke vild med alle hunde specielt ikke store hunde og specielt ikke sorte hunde - Hun er lidt utryg og hun skælder ud på lang afstand hvis det er hunde hun ikke gider - hygger Victor sig for meget med en anden hund , så bliver han lige jagtet af Vera , Af jalousi.
Vera er knap så lydhør som Victor , men hun har et kæmpe ego.
Vera er ligeså glad for mad som Victor og ved godt hvor godbidderne er i lommen på gåturen - Vera har været noget uheldig med helbred og klare ligesom Victor ikke store gå ture - 3 ture om dagen af 15-20 min varighed er mere end rigeligt - Vera elsker at ligge at putte med bamse og elsker at komme i bad .

Eddie Van Halen

Eddie van Halen er en 4 år gammel kastreret Norwich terrier.
Han er en glad lille hund, der elsker de fleste, dog er frække unghunde ikke hans kop te, så bliver han en rigtig "sur gammel mand" :)
Han elsker at være med på tur og gå og snuse. Han er generelt ikke så vild med at lege, men han vil gerne apportere en pind et par gange, hvis man vil "trækkes" lidt om den og han får lov at knase den til slut.
Han er altid sulten og vil gøre, hvad som helst for godbidder, så han er derfor ret lydig (af en terrier)

Mika

Mika er en glad flat coated retriver på 3år.
Hun elsker at løbe frit efter en bold eller en pind og er rigtig god med andre hunde.
Hun er en rigtig hyggefis som elsker at ligge tæt og at hun er i centrum.

Finn

Finn er 10 måneder gammel og er en meget MEGET glad hund, der elsker alle!
Han elsker at lege og hygger bedst i nærheden af mennesker-han er med overalt hvor man går hen.
Han bliver dog hurtig forpustet så han må ikke være aktiv for længe ad gangen når der er varmt udenfor.
Og så elsker han at få en lur i sofaen og en gulerod

Cirkeline og Coco

Cirkeline og Coco er to rigtig søde Cavaliere som skal passes sammen hos mig og min egen Cavalier Molly i Juli 2015.
Jeg er jo helt solgt til Cavaliere, og Molly elsker også hunde af samme race som hende selv.
Coco og Cirkeline er meget stille og rolige, og samtidige nysgerrige og vil gerne hilse på andre hunde. De er desuden meget åbne for at hilse på nye mennesker i modsætning til min egen som kan være lidt reserveret.

Vi har været ude at gå en hyggelig tur så Molly kunne møde Cirkeline og Coco inden de kommer og bor hos os. De tre Cavaliere kom rigtig godt ud af det sammen, og hyggede sig rigtig med at trisse rundt og snuse sammen. Så vi glæder os meget til de kommer på besøg.

Linus

Linus er en sød Lagoto, som er meget stille og rolig og elsker tryghed. Han er en super nem hund at passe, og går rigtig fint i snor. Desuden er han rigtig god med dag.
Linus er blevet passet af hundelufter Hanne.

Gaia

Gaia er en rigtig sød lille Lagoto med en super skøn farve. Hun er på vej mod de 6 år, og er en meget rolig hund. Hun er helt vild med vand, og når hun bliver luftet ved stranden kan det være ret svært at holde hende fra vandet.

Gaia bor i Brabrand, men er så heldig at kunne komme med sin ejer på arbejde en gang i mellem i Risskov. Og så hjælper Doggy Daycare med at få hende luftet i løbet af arbejdsdagen. Og det er her det kan være udfordrende at aflevere en tør vandhund tilbage - men indtil videre er alt gået efter planen og hun har kun fået soppet lidt i vandkanten.

Teddy

Teddy er en sød, lille Dværgsnauzer på 7 kg som bliver 2 år til august 2015.

Han elsker løbe frit i Søndermarken og lege med de andre hunde, eller gå lange ture i Frederiksberg have.
Dog ikke i regnvejr.

Han meget lydig og lærenem, og elsker at lære nye tricks. Har du godbidder, bliver man hurtigt gode venner.

Doggy Daycares hundelufter Maria lufter søde Teddy.

Tarzan

Tarzan er en dejlig og omsorgsfuld gadehund fra Grækenland, der bor i Skæring. Han er en 2,5 år gammel labrador blanding der er fyldt med kærlighed til både mennesker og hunde. Tarzan er fuld af energi og elsker at løbe rundt i skoven og på stranden, som han bor tæt på. Han er rigtig god til at springe og hoppe rigtig højt. Leg med andre hunde er også lige sagen.

Tarzan bliver luftet hos Doggy Daycare og har været passet hos Hundelufter Line. Tarzan er en skøn hund man ikke kan andet end holde af.

Ella

Ella er en kærlig, fræk og initiativrig Beagle-tæve fra oktober 2013.
Hun er tosset med at opstøve alt fra lækre godbidder, bamser, pinde, vildt og gode legekammerater - og nyder at finde en pind for derefter at lokke andre hunde...eller legevillige menneskevenner...med på at løbe efter hende.
Kommer pinden i andres varetægt, eller løber legekammeraterne fra hende, giver hun gerne et legende gø fra sig, og sætter efter.

Får hun færd af en hare eller andet vildt, skal der en MEGET lækker godbid til for at fange Ellas opmærksomhed (oftest virker end ikke dette). Hun er nem at finde pga. af sin karakteristiske færd-gjalden, men vil helt sikkert udholde jagten med flere mil før sin ejer.
Af samme grund luftes Ella kun i snor udenfor lukkede områder, og kommer jævnligt i Mollerup hundeskov.

Arthur

Arthur er en fræk ung hund på 1,5 år med masser af energi.
Arthur er en blanding mellem en labrador og en staffordshire bullterrier. Ligeså stærk han er - ligeså sød og godmodig er han.

Arthur er lige flyttet til Kordegarden og er allerede meget glad for skoven og de mange søde og sjove hunde han kan lege med.
Han har masser af energi og det er derfor fantastisk at han kan få en ekstra gå tur midt på dagen med sin hundelufter fra Doggy Daycare.
Arthur er en meget social hund og elsker hygge hjemme med især børn - kødben og kæl.

Aksel

Aksel er en ung brun Labrador som bor i Lystrup. Der er masser af gang i ham, og han er bare så sød. Han er rigtig god til at gå i pænt i snor, men han elsker også at få fri ovre i hundeskoven.
Her synes han blandt andet det er vældig sjovt at løbe efter pinde man kaster til ham. Og han er ret dygtig til at komme tilbage med dem og aflevere dem - især hvis man lige bytter med en godbid.

Aksel bliver luftet fast en gang om ugen af Doggy Daycare, og startede op i maj 2015. Desuden skal han passes en uge i sommeren 2015.

Rafa

Rafa er en dejlig 1 årig han Collie fra Risskov. Han er energisk, kærlig, elsker at lege og er meget glad for alle andre hunde. Rafa kan rigtig godt lide pinde. Når man er ude at gå tur skal han næsten altid finde en pind han kan gå med i munden, og jo større jo bedre.

Buster

Buster er en 6-årig sort labrador. Han er førehund og hjælper sin ejer med at komme rundt. Buster hjælper også med at finde ting, og kan faktisk samle ting op for sin ejer.

Casper fik Buster da Buster var 2 år, og har siden da trænet ham selv.
Buster er en meget glad og venlig hund, samt labrador med stort L. Så mad er altid et hit.
Han elsker at være sammen med andre hunde, og især tæver som får lov til det meste.

Tjalfe

Tjalfe er en labrador og border collie blanding. Han bliver 4 år til Maj 2015. Tjalfe elsker at gå tur på Vestereng, men er meget forsigtig med hvem han siger hej til af andre hunde. hans favorit godbid er et stykke gulerod, og hans bedste hyggekrog er enden af sofaen, med en pude under hovedet.

Mander

Mander er en 1 år gammel brun labrador, som første gang stiftede bekendtskab med Doggy Daycare på en fællestur ved Vestereng. Det var kærlighed ved første blik, og han elskede især at sprinte rundt efter Indy og Sika.

Mander er en meget aktiv hund, som elsker at lege, træne og gå tur. Han er nysgerrigheden selv, og ser han først en anden hund, insisterer han på at snakke med den. Der kan således godt blive trukket lidt i snoren, når han mister sans om tid og sted i nærheden af en anden hund. I det tilfælde dukker jagtinstinktet op i ham, da han ALTID lægger sig helt fladt ned og stille sniger sig ind på ”byttet”.

Derudover elsker han selvfølgelig alle former for mad, og han kan godt finde på at tigge med de små hundeøjne... Man er vel ikke labrador for ingenting!
Mander gør sjældent og har endnu ikke lært at vise hjørnetænder. Han er kærlig over for alle andre levende væsener, men dog kan han godt være lidt for overkærlig, når han møder velduftende tæver. Især hvis de ikke bjæffer af ham og sætter ham på plads, når han forsøger at charme sig ind.

Frida

Frida er en lille sød blenheim Cavalier King Charles Spaniel på halvandet år fra Randers.
Jeg har passet hende i en lille uge i marts 2015, og det var bare så hyggeligt. Hun fandt sig en ny bedste ven i min egen hund Sika. De to legede sammen, og når vi var ude at gå løb Frida lige i røven af Sika som et føl der følger en hoppe.

Inden hun blev passet havde hun og hendes familie været med på vores fælles hundetur i Mollerup Skov så vi kunne lære hinanden at kende.
Og da Frida virkede til at være rigtig glad for en masse nye hundevenner kom hun med os på fællestur to gange mens hun blev passet. Derudover var hun ovre og lege med flokmedlemmerne Bob&Teddy, samt med på ture til stranden og i hundeskov.

Sidst men ikke mindst puttede vi også rigtig meget på sofaen med hende. Frida er nemlig en rigtig lille hyggehund, som elsker at være med oppe i sofaen. Og hun deler også gerne kysser ud til dem der vil have.
Alt i alt en rigtig hyggelig oplevelse for alle parter.

Daisy og Rex

Daisey og Rex er to Islandske fårehunde som bliver børstet hos Doggy Daycare.
"Vores to langhårede islandske fårehunde var en tur forbi Emma for en grundig gennembørstning. Vi er ikke gode til selv at få det gjort ofte og godt nok, derfor valgte vi at betale os fra at Emma "hyggede" med de to et par timer."

Rex og Daisy er søskende fra samme kuld, og deres ejer Berit overtog dem som skilsmissehunde da de var 3 år. De to har dog ikke været sammen hele tiden, og Daisys liv har været lidt turbulent. Det er 4 sted hun nu bor.
Da de fik hende var hun bange og deprimeret, -hun var utryg ved fremmede, og kunne ikke være sammen med andre hunde. Hun havde tidligere været hos dyrelægen, da man troede at der var noget galt med hendes hale, -den hang.. Stakkels hund!!
Det tog rigtig lang tid, men med et roligt miljø, socialisering med andre hunde, og Dap (duft af hundemodermælk) blev hun med tiden glad for livet.

Nu trives begge hunde og er glade for andre mennesker og at være sammen med andre hunde. De er utroligt nemme at have med omkring. De elsker at køre bil, og de er ofte med i Hamborg (hvor Berits mand arbejder og har en lejlighed), samt med på sejlture i deres båd. Her kan de så gø af marsvin og ænder der bevæger sig i vandet.

Indy

Indy er en 4årig han labrador fuld af energi. Han elsker andre hunde og at lege med dem, når han er ude at gå. Indy er meget lydig og opmærksom, så længe der ikke er en kat eller mad i nærheden. Han er meget kærlig og en rigtig kysseprins. Som andre labradorer er Indy meget madglad så har du en godbid er du hans bedste ven. Han spiser også gerne pinde når han luftes og der leges hent pinden.

Bertie

Bertie er en ruhåret hønsehund på cirka 4 år. Hendes nuværende ejere fik hende fra Dyrenes Beskyttelse, og derfor kender ingen hendes baggrund.
Bertie er rigtig sød og dejlig, og hun elsker lange snuseture og at holde i pote dagen lang. Hun er rigtig menneskeglad. Samtid er hun en meget aktiv hund, som har brug for at blive stimuleret hver dag.

James

James er en 7 måneder sød og glad brun labrador. Han har allerede været med på en af Doggy Daycares fællesture i Mollerup Skov, og det syntes han vist var rigtig sjovt. Det var især sjovt for James at løbe efter Sika.

Han elsker at blive nusset på maven og det bedste han ved er at ligge på ryggen i sin sækkestol mens hans ejere nusser ham.
Han har altid været en meget rolig hund, som elsker at trisse rundt i huset i hælene på et af familiemedlemmerne.
En anden ynglingsbeskæftigelse er fuglekigning i haven :-). Han elsker at være i haven og bare kigge på alt, hvad der rører sig. En gang imellem tager han sig en ordentlig "galoptur" derude med fuld gas i hele haven.

James er en dejlig, lærenem, kærlig og klog fyr.

Berta

Berta er den første hund, der bliver luftet i København af Doggy Daycare. Hun bliver luftet af hundelufter Marie.

Berta er en engelsk bulldog og er lige fyldt 2 år den 2. januar. Hun er importeret fra Polen sammen med sine søskende.
Berta elsker alle andre hunde, men det er ikke altid de elsker hende helt lige så højt. Hun elsker at lege som bulldogs nu engang leger og er en rigtig bullerbasse.
Hun er meget aktiv og elsker at gå ture og bare være sammen med os og hygge.
Hun er lidt utryg ved nye mennesker, men når først man er venner er man også bedste venner.

Eddie

Eddie er en brun labrador fra ca. 2009, som elsker mad. Man skal lede længe, for at finde en hund, som er lige så godmodig, rolig og kærlig som Eddie

Eddie er super god med alle slags hunde, især de små hvalpe som de andre voksne hunde til tider finder irriterende. Som lille hvalp må man hoppe og kravle på Eddie alt det man vil. Derudover elsker Eddie at bade, snuse og lege. Men det er trods alt bedst at gå tæt på godbidposen og kæl/klap

Nynne

Nynne er en stille og sød Cavalier King Charles Spaniel fra 2009. Hun er en rigtig dejlig lille prinsesse, og man skal gøre sig fortjent til hendes kærlighed. Når man har gjort det, er hun meget hengiven

Hun elsker at komme med til stranden, snuse efter lækre godbider i græsset og lege med pind. Bag hendes kærlige og forsigtige ydre gemmer der sig en fjollet bandit, som bliver helt vild hvis man kaster en pind til hende

Lava

Lava er en lille fin Cavalier King Charles Spaniel fra ca. 2012. Hun er fuld af energi og elsker at løbe frit og opleve verden.

Samtidig er Lava utrolig kærlig og meget opmærksom. Lava er også rigtig god til børn og synes det er sjovt at lege med tøjdyr.

Otto

Otto er en sød og hengiven brun labrador fra ca. 2011. Han minder rigtig meget om Eddie – bare i en yngre udgave. Han er lige så madglad og godmodig. Han er rigtig dygtig til at gå pænt i flexline.

Bob & Teddy

Bob og Teddy aka Chokolade-ruladerne er 2 unge dværg gravhunde fra 2012 0g 2013. Bob er storebroren, som er fornuftig, og lidt af en politibetjent overfor ustabile hunde. Teddy er lillebroren, og altid klar på at lege med hvem end der gider. Desuden er Teddy ret eftertragtet af nabolagets tæver og han går under navnet Justin Bieber. Teddy har desuden vundet Doggy Daycares konkurrence på facebook, og er derfor sidens profilbillede.

Bob og Teddy er blevet luftet hos Doggy Daycare ad hoc siden februar 2014. Desuden går jeg tit tur sammen med Bob og Teddy sammen med deres ejer.

Samson og Bella

Samson er en rar brun labrador og Bella er hans søde "lille søster" som er en blandingshund. De er begge meget søde og rolige, og rigtig skønne at gå med :)

Pjevs

Pjevs er en ældre lys puddelhund.

Elvis

Elvis er en lille sød dværgpinscher på 8 år. Han mistede desværre synet sidste år, men til trods for det er han en rigtig livsglad hund, som elsker at gå ture.
Han er en rigtig puttetrold og elsker at putte under diverse tæpper og sover hele natten pakket væk under sit tæppe i hans kurv. Elvis er ekstrem tillidsfuld og dejlig nem at have med at gøre.

Frodo

Frodo er en glad og livlig Corgy fra 2013.
Han er tosset med damer, og elsker at lege med andre hunde. Han har en masse energi, og har han ikke nogen at lege med, leger han da bare alene. Han er altid frisk på at lege med pind.

Han er utrolig dygtig til at komme når man kalder, og i det hele taget meget opmærksom hele tiden.

Beauty

Beauty er en smuk formel 1 blanding med masser af energi og livsglæde – jeg bliver bare i så godt humør når jeg er sammen med hende.

Trods sin størrelse tror Beauty at hun er en skødehund, og elsker at putte i sofaen – både derhjemme og hos mig. Hun følte sig meget velkommen til at hoppe op i sofaen allerede første gang hun blev passet her. Og Molly er jo allerede i sofaen, og man kan jo næsten ikke sige nej til Beauty.

Beautys jagtinstinkter er helt i top, og hun elsker at jagte fugle i hundeskoven.
Desuden er Beauty med mig og Molly ovre på Vestre Eng hver onsdag – her kan hun rigtig krudte af og lege med store hunde.

Beauty blev luftet fast 3 dage om ugen, og er blevet luftet ved Doggy Daycare siden Januar 2014.

Da hendes ejere ikke følte, at hun kunne tilfredsstille Beautys motionsbehov hjalp Doggy Daycare Beauty med at finde en ny ejer. Beauty boede hjemme hos mig sammen med Molly i et par uger. Derefter blev hun adopteret af en lille familie fra Skødstrup og skiftede navn til Luna.

Doggy Daycare ønsker Beauty alt det bedste fremover.

Oskar

Oskar er en ung Fransk Bulldog. Han er en meget følsom og kærlig fyr som helst vil slikke dig i ansigtet hvis han får lov. Samtidig har han krudt i røven og elsker at lege – især med Mojo. Han er meget modig, og vil gerne lege med alle slags andre hunde.

Mojo

Mojo er en modig, fræk og utrolig kær Westi Terrier fra 2013. Han har masser af gåpåmod, er altid glad og er ALTID klar på at lege. Samtidig er han rigtig god til at aflæse andre hunde, og forstår et ”nej” fra dem der ikke gider lege konstant