Aktiviteter når din hund passes hos Doggy Daycare

Når din hund bliver passet hos Doggy Daycare er den med i en normal hverdag i et almindeligt privat hjem. Din hund er i fokus og vi sørger for at alle dens behov bliver opfyldt.

Gåtur ved strand og i skov

Din hund vil som udgangspunkt blive luftet i området omkring min bopæl. Her ligger skønne Mollerup Skov kun 2 minutter væk.
Det er jo altid sundt for hunde at få lov at snuse nye steder. Derfor vil din hund muligvis en gang i mellem blive luftet i andre skove eller ved stranden, hvor det er muligt for den at bade. Dette kræver selvfølgelig at din hund er vant til at køre i bil eller det er i orden at den lærer det.

Hundetræning

Ønsker du at din hunds træning bliver vedligeholdt mens vi passer den? Efter principperne om positiv indlæring vil Doggy Daycare under hundepasningen være med til at træne din hund til forskellige kommandoer eller være med til at efterleve de kommandoer du allerede har lært den.

Eksempler på kommandoer: sit, dæk, bliv, gå plads, giv pote, nej (kun fantasien sætter grænser).

Gåtur med flokken

Medmindre andet ønskes bliver din hund oftest luftet sammen med andre hunde hos Doggy Daycare. Som minimum er min egen rolige Cavalier med på de fleste ture.

Leg

Hunde har brug for aktivering og stimulering, hvilket kan ske gennem lege som fx snuse-efter-mad, hundespil, bold eller hive i et tov.
Derudover er leg med andre hunde også meget vigtig. Jeg går ofte med andre hunde, som din hund har mulighed for at lege med. Desuden er der også mulighed for at finde nye hundelegekammerater til din hund i hundeskoven.

Besøge hundeskoven

Intet gør din hund så dejligt træt som leg med andre hunde. Hvis du ønsker det tager Doggy Daycare gerne din hund med i hundeskoven i Mollerup, hvor din hund kan løbe frit rundt og lege med andre hundelegekammerater. Hundeskoven er et fantastisk sted for din hund at blive socialiseret med andre hunde og udvikle sit hundesprog.

Kæl og klap

Din hund vil blive kælet og nusset en masse mens den bliver passet hos Doggy Daycare. Herhjemme må din hund desuden gerne komme op i sofaen (medmindre du ikke ønsker det).