Soignering

Alle hunde har godt af at få en god børstetur regelmæssigt, da det holder pelsen flottere og huden bliver masseret. Det giver velvære for hunden og den undgår at være generet af fx hårknuder.
Desuden kan lugten af hund til tider blive lidt for voldsom, og så er det rart med et hundebad – selvom de fleste hunde ikke er enige i dette.

Det kan være tidskrævende at børste og bade din hund, og har du brug for det, vil Doggy Daycare gerne hjælpe. Vi har alle nødvendige materialer såsom børster og økologisk hundesæbe. Størrelsen på din hund og dens pels er bestemmende for arbejdstiden.

Hos Doggy Daycare er vi altid meget forsigtige og kærlige så bade/børsteturen er en god oplevelse. De færreste hunde kan lide at blive badet, men ved at være tålmodig og bestemt sikrer vi, at din hund bliver dejligt nyvasket uden at du behøver at have besværet med det.
Desuden tilbyder Doggy Daycare også at klippe din hunds negle, samt hundemassage.
Soignering af din hund kan ske enten i forbindelse med hundepasning eller separat.

Vores to langhårede islandske fårehunde var en tur forbi Emma for en grundig gennembørstning. Vi er ikke gode til selv at få det gjort ofte og godt nok, derfor valgte vi at betale os fra at Emma "hyggede" med de to et par timer.

Vi blev taget godt imod af Emma og hendes to søde hunde. Og efter en grundig gennembørstning kunne vi igen afhente to glade og fine hunde.

Vi faldt for, at Emma i teksten på hjemmesiden beskrev, at en børstning hos hende ikke var hård-hændet, og skulle være en god oplevelse for hunden.

Vi vil helt sikker benytte os af muligheden for at få hundene børstet igen hos Emma.

Mvh. Berit Sørensen (Rex & Daisy)

Ps. En kæmpe pose hundehår kom med hjem til naboens fugle, -der nu bor i "luksus-fugle-lejligheder" ;-)

Berit
Århus