Find din hundelufter

Da Doggy Daycare til tider har flere hunde booket end jeg kan lufte selv, har vi nogle frivillige erfarne hundeluftere som hjælper til. l De hjælper med at lufte hunde i hver deres område i Århus, samt i København, Aalborg, Hjallerup og Randers.
Alle Doggy Daycares hjælpere er erfarne med hunde, og interesserer sig meget for dem. Desuden har de samme tilgang til hunde som jeg selv, og din hund er i trygge hænder ved dem.

Marie – Risskov

Marie hjælper Doggy Daycare i Risskov og Århus midtby.

Marie er 22 år og læser medicin på Århus universitet. Hun har altid været meget glad for dyr og er vokset op med hund.
Af tidligere erfaring har hun arbejdet i en dyrehandel, passet hund i en familie og arbejdet som frivillig hundelufter på et dyreinternat på Sjælland.
Hun interesserer sig rigtig meget for hunde, og har længe søgt efter et job som hundelufter i omegnen - uden held. Men nu er hun så blevet hjælper her i Doggy Daycare.

Jeg kendte ikke Marie på forhånd, men jeg har luftet hunde med hende en del gange, og hun er en super sød pige med en god tilgang til hunde. Du kan trygt overlade din hund til Marie, som er meget ansvarlig og kærlig overfor hunde.

Marie må ikke have hund, der hvor hun bor. Derfor skal hundepasning foregå i hundens eget hjem.
Dog kan hun godt passe din hund i et par få dage. Desuden har hun mulighed for at passe din hund i hendes sommerhus.

Pernille – Risskov

Pernille hjælper Doggy Daycare med at lufte og passe hund i ÅrhusC, Århus N, Risskov og Trøjborg.

Hun er 22 år og læser til dagligt folkesundhedsvidenskab på Århus Universitet. Hun er rigtig glad for dyr, specielt hunde og katte. Pernille har boet og levet med hund hele livet, indtil hun flyttede hjemmefra for halvandet år siden.
Hun har ved siden af hendes egen hund til tider passet andre hunde i kortere perioder. Hun har derfor erfaring med at give kærlighed til både store og små hunde.

Pernille savnede efter at være flyttet hjemmefra kontakten og hyggen ved at have en hund i sit liv, og kontaktede derfor Doggy Daycare, for kunne opnå hunde-kontakten herigennem.
Hun er desuden en aktiv pige, som både kan tage hunden med ud på en almindelig gåtur, en legende gåtur eller en løbetur, alt efter hvad ejer og hund ønsker.

Pernille bor i en lejlighed i Ø-gaderne i Århus sammen med hendes kæreste, som desværre er allergisk overfor hunde, og derfor kan hundepasningen som udgangspunkt kun foregå i hundens eget hjem.

Pernilles hunde Belami og Lucca
Pernille er som skrevet ovenfor vokset op med hund, først Belami, en dejlig golden retriever, der fulgte Pernilles børneår, men desværre døde grundet sygdom da Pernille kun var ni år.

Kort efter fik hendes familie dog hunden Lucca, igen en dejlig golden retriever, denne gang en lidt mere vildbasse end den tidligere hund Belami, hunden kom dog efter lidt hundetræning til at være mere rolig, og endte med at betyde meget for Pernille igennem ungdomsårene.
Da Pernille flyttede hjemmefra i 2013 måtte hun sige farvel til hverdagen med en hund, og da hendes kæreste har allergi må hun søge hunde-venskabet udenfor hjemmet.

Karen – Risskov

Karen lufter hunde for Doggy Daycare i Risskov, Århus C og Århus N.
Hun er 21 år gammel og er i gang med at studere litteraturhistorie på 4. semester. Ud over læsningen har hun altså meget tid til overs til hundeluftningen og trænger selv til frisk luft imellem de mange bøger og tekster.
Karen kan desuden også sagtens passe din hund men dog kun i dit eget hjem, da husdyr ikke er tilladt i hendes lejlighed.

Hun har altid været glad for dyr og kontakten med dyr har været stor, da begge forældre er dyrlæger. De havde derfor besøg af mange syge dyr, som skulle passes og plejes og besøgene på moderens klinik har ikke været få.
Derhjemme havde de også selv dyr: fem marsvin og en hund. De fleste marsvin var hendes egne og hunden var familiens.

Karens hund Bella
Familiens hund hed Bella og var et gadekryds mellem racerne: fox terrier og ruhåret hønsehund. Hun var en lydig, rolig og kærlig hund og var endnu roligere på sine ældre dage. Få ting kunne dog gøre hende vild: katte og det at få bad. Familien havde Bella i hele 11 år og der var tomt efter hun var væk. Karen savner derfor at komme i kontakt med hunde igen og på samme tid få et afbræk i dagligdagen.

Victoria - Århus

Victoria hjælper Doggy Daycare med at lufte og passe hund i Århus.
Victoria er 26 år, og kommer fra Australien men bor i Risskov med sin mand. Hun læser markedsføring og økonomi på Aarhus Universitet.

Victoria er opvokset med mange forskellige slags hunde, som mopser, shih tzuer og dalmatinere og andre små dyr. Efter Victoria flyttede til Danmakr for 4 år siden, har hun savnet kontakt med hunde. Derfor er hun nu meget glad for sit frivillige job hos Doggy Daycare i Aarhus.
Victoria må ikke have hund, der hvor hun bor, men kan dog godt passe din hund hvis du skal på weekendtur eller skal på ferie.
I Risskov hvor hun bor er der mange gode hundevenlig steder til at lufte hunde bl.a. Egå Engsø, Riis skov, stranden osv. Desuden har hun osgå mulighed for at passe din hund i hendes sommerhus i Julesminde.

I Australien har Victoria 2 mopserhunde, der hedder Doug og Pheobe, som bor med hendes far. Hunde som mopser kan nogle gange lide af allegier og vejrtrækningsproblemer, så Victoria har stor efaring med disse slags vanskeligheder, og forstår når en hund har brug for kortere gåture og/eller i rolig tempo.

Mia – Århus N

Mia lufter hunde i Århus N. Derudover passer hun også din hund i dit hjem.

Lige siden Mia var lille har hun elsket dyr. Hun voksede op med alle mulige dyr i hjemmet, alt fra hamster, kanin, chinchilla til diverse fugle og katte. Nu er hendes kærlighed til dyr faldet på især menneskets bedste ven, hunden.

Grundet hendes store interesse for hunde har hun været i praktik i 1 måned ved Dansk Dyreværn Århus, hvor hun flere gange om dagen luftede hunde af forskellig race, store som små.
Derudover passer hun også sin mors hunde Gizmo og Joey, en mops-blanding og en chihuahua-blanding, når hendes mor er på ferie.

På Doggy Daycares fællesture finder du ofte Mia blandt de deltagende. Hun elsker nemlig, at se alle de skønne hunde løbe rundt sammen og hygge sig. Hun synes også det er rigtig spændende blot at iagttage hundene og få et større indblik i de mange forskellige racers energiniveauer, personligheder og temperamenter.

I fremtiden vil hun rigtig gerne arbejde med hunde. Om det bliver som hundeklipper, adfærdsbehandler, hundemassør eller noget helt andet ved hun endnu ikke.
Mias tilgang til hunde er altid positiv og hun er en kærlig og opmærksom hundelufter, der har fokus på hundens velbefindende.

Christian - Århus N og V

Christian er 22, og er til daglig Molekylærbiologi studerende på Aarhus Universitet. Som studerende har han derfor fleksible arbejdstider og er derfor kommet med i Doggy Daycare for at hjælpe med at lufte din hund. Christian kan lufte din hund i Aarhus V, Åbyhøj, Aarhus N eller Risskov.

Han har altid haft hund i sit barndomshjem I Smørum (lille by lige udenfor storkøbenhavn): En welsh terrier, Tika, to border collier Tika og Gigi, og nu en border collie Zippie. Han bruger desuden meget tid sammen med sin kæreste hund, Bella.
Han savner at have en logerende ven ved sin side, og vil derfor meget gerne gå tur med din hund, som gerne må have masser af krudt i sig.

Ann-Sofie - Højbjerg

Ann-Sofie lufter og passer hunde i Højbjerg for Doggy Daycare.

Hun er 23 år og studerer biologi på aarhus universitet. Ann-Sofie elsker natur og dyr og det er blandt andet derfor hun valgte at studere biologi.

Ann-Sofie har selv haft hund da hun boede hjemme, det var en bomuldshund som hed Merlot. Hun har masse af erfaring med andre hunde også og er vild med dem, både store og små. Der er noget specielt ved at bruge tid sammen med dyr og især hunde med deres forskellige personligheder. Hun elsker at lære hundene at kende.
Hendes andre hobbyer er desuden guitar, klaver og sang.

Reka - Brabrand

Reka lufter hunde for Doggy Daycare i Brabrand.

Signe - Århus S

Signe lufter og passer hunde for Doggy Daycare i Århus syd, Tranbjerg, Odder, Solbjerg, Malling og Beder.
Hun er 22 år og bosat i Malling. Hun er uddannet indenfor det pædagogiske, har desværre ikke fundet noget arbejde endnu. Derfor har hun masser af tid til hunde.

Hun har haft hunde omkring sig siden hun var lille, hvor hun har passet og luftet mange forskellige hunde. Lige nu er hun passer og lufter for 2 skønne labrador i Malling.
Signe vil gerne lufte og passe hunde, både hjemme hos sig selv og min kæreste (hvis hunden kan med katte), men også i hundeejers hjem, hvis det ligger i rimelig afstand af Malling.

Julie - Viby

Julie er en pige på 26 år, som lufter hunde for Doggy Daycare i Viby, Hasselager, Slet, Højbjerg og Stavtrup.
Julie har været hundelufter i 3 år og har luftet mange forskellige racer: beagle, dobermann, samojede, labrador, aussi og mange andre.

Hunde er hendes store passion og hun har derfor læst en masse litteratur om hundeadfærd, samt taget et hundeadfærdskursus. På hundeadfærdskurset lærte hun bl.a. om dæmpende signaler og racekendskab.

Lige i øjeblikket studerer Julie til miljøteknolog og har lige færdiggjort 2. semester. De korte dage på studiet gør det nemt at komme hjem om eftermiddagen og lufte hund.

Derudover har Julie haft hund siden hun var 12 år. Hunden var en sort labrador, som hun både opdragede og havde ansvaret for. Hunden er der dog ikke mere pga. alderdom.

Da hun ikke selv har mulighed for at have hund i øjeblikket, har hun derfor et stort behov for at gå ture og lufte hunde og tilbyder derfor dette☺.
Det kan både være ad hoc opgaver eller en permanent løsning, hvor hun kommer et par gange i ugen, alt efter hvad der er behov for.

Malene - Lystrup

Malene Liv er 28 år og bor i Lystrup med sin kæreste, Malene er oprindelig fra Sjælland hvor hun er opvokset med hund og kanin i hjemmet.
Hun har lige læst enkelt fag på Vuc, hun ved ikke helt hvad tiden vil bringe, så hun vil gerne hjælpe med at gå nogle lange ture og passe dem i hjemmet end til hun finder ud af det.
Hun og kæreste fandt hurtig ud af at de skulle have hund, da han også var opvokset med dyr i hjemmet.

Malene Livs hund Thea
Thea er en cairn terrier på 6 år, hun er en sød og kærlig, som er god til og sige fra på den gode måde, hun skal altid se andre hunde ad og når det så er gjort, er det hele fjong.

Louise – Lystrup

Louise hjælper Doggy Daycare i Lystrup. Udover at lufte hunde, passer hun også hunde i sit eget hjem så du slipper for at sende din hund i kennel. Derudover arrangerer Louise fællestur i Lystrup hver tirsdag.

Louise på 23 er opvokset med både hunde og andre dyr. Fra hun var 12 og til hun blev 15, bestod hendes uge af to dage med hundetræning, samt konkurrencer i weekenderne. Hun har været til utallige konkurrencer og har været 12 pladser fra at blive udtaget til DM i lydighed.

Udover at lufte hunde ved Doggy Daycare studerer Louise biologi på Århus Universitet.
Da hun er rigtig glad for hunde og man som studerende ofte har skiftende skema, er hun lykkelig for at kunne få et fleksibelt fritidsjob som hundelufter hos Doggy Daycare.

Louise vil gerne passe din hund i hendes eget hjem. Din hund vil desuden have en legekammerat i hendes egen hund, Freja.

Louises hund Freja
Da Louise flyttede hjemmefra kunne hun ikke undvære en hund, og fik sig sin egen, Freja. Sammen begyndte de til agility i DcH - Risskov, og det var her jeg mødte hende. Hun bruger rigtig meget tid sammen med Freja, og har lært hende mange tricks. Desuden har de sammen vundet anden pladsen i Bestfriend Trick Challenge.

Line – Randers

Line på 28 år har altid haft en stor passion for hunde. Hun finder stor glæde ved at give hundene den omsorg, pleje og den hjælp de behøver.
Hun har arbejdet 5 år på en dyrepension og er derfor vant til at omgås alle racer og størrelser.

Line bor i et stort hus i Uggelhuse med have, der er indhegnet til mindre hunde. Hun bor lige ned til Randers Fjord og er omgivet af dejlig natur.
Line ved hvor stor betydning dyr kan have hos ejeren og går derfor meget op i at opfylde dine krav og din hunds behov.

Lines hund Freja
Line har selv hund. En Beagle tæve, Freja, på 5 år. Line købte hende da Freja var næsten 1 år. Hendes tidligere ejere kunne ikke længere beholde hende og skulle af med hende ret hurtigt. Hvis ikke de fandt et nyt hjem stod Freja til en aflivning. Det kunne Lines hjerte ikke klare og hun kørte derfor ned og hentede Freja med det samme.

Freja var med på dyrepensionen hver dag og er derfor vant til mange hunde og kan med alle hunde. Hun er steriliseret, chippet, vaccineret -også mod kennelhoste. Hun vil gøre alt for en godbid og kan godt finde på at hugge mad fra dig hvis du ikke er opmærksom.

Freja er en støver, og selvom hun aldrig har været med på jagt, ligger jagt instinktet dybt i hende. Hun elsker at gå spor og har hun ikke snor på kan hun godt finde på at rende efter en ræv, hare eller hjort.
Freja er en dejlig, kærlig og fræk lille pige der, sammen med Line, glæder sig til at møde dig og din hund.
Derudover har Line tidligere haft en Jack Russel Terrier i pleje hos sig, indtil den blev formidlet videre til nyt kærligt og blivende hjem.

Jeanette – Hjallerup

Min gode veninde, Jeanette, lufter hunde for Doggy Daycare i Hjallerup.
Hun er opvokset med hunde, og hendes forældre har altid haft hund. Jeanette har elsket at vokse op med sådan nogle skønne og hengivende væsner. De er altid glade når man kommer hjem fra skole.

Hunde er med til at gøre Jeanettes dage så meget bedre.Hun arbejder i forsvaret og efter en arbejdsdag er det skønt at kunne gå en tur med hunden. Det giver et naturligt og beroligende afbræk fra hendes hverdag. Desuden er hendes hund, Gaia, glad for at lege med andre hunde, så Jeanette ser også frem til at kunne gå med en ny legekammerat til hende.
Så med hendes kærlighed for hunde og for naturen ser hun frem til at være hundelufter i Doggy Daycare
Derudover arrangerer hun fællestur i Hjallerup Hundeskov hver søndag klokken 14.

Jeanettes hund Gaia
Jeanette ved at hunde altid vil være en del af hendes liv. Hun er lige flyttet i hus i Hjallerup sammen med sin kæreste og deres Golden Retriever, Gaia. Gaia er hendes første egen hund. Hun er en meget glad og legesyg hund.
Jeanette bruger en stor del af sin tid på at gå til træning med hende. De har gået til hvalpetræning, lydigheds og nu agility. Jeanette finder det utrolig spændende at lære Gaia nye tricks, så derfor er hun efterhånden blevet hendes egen lille "cirkushund". Det gør Jeanette glad at se, hvordan en god tur i skoven eller ud at bade, kan gøre at Gaias hale logrer så meget at hun helt danser med numsen.

Lærke - Aalborg

Lærke har altid været glad for hunde og har gennem sin opvækst sat pris på at have hunde som en del af familien. Fra hun var 9 år til starten af 2015, havde hendes far en dejlig Golden Retriever ved navn Xena. Hun var næsten ligesom en ekstra søskende for Lærke og, hvis hendes far i perioder havde brug for det, passede hun Xena.
Da Lærke var 13 år, passede hun en puddelhvalp over flere omgange, og har derfor både erfaring med at lufte og passe hunde hun ikke kender. Derudover passer hun nogle gange sin brors hund, hvis der er behov for det.

Til hverdag læser Lærke politik og administration på 4. semester på Aalborg Universitet og synes kun det kunne være et dejligt supplement til hverdagen at få lov til at lufte hunde og være sammen med dem. Eftersom, at hun bor på kollegie er der ikke mulighed for, at hun kan passe hunde i mit eget hjem.

Cecilie - København

Cecilie er 24 år og bosat på Nørrebro i København.
Hun er oprindeligt fra Frederikshavn i Nordjylland, hvor hun er vokset op med hund. Hun har altid elsket hunde, og da hun efter rykket til Sjælland ikke har haft mulighed for selv at have hund, har hun fået sit ”hunde-fiks” via flere hundelufter-job.

Da Cecilie er studerende og i foråret 2015 skriver speciale, er hun fleksibel og kan både lufte din bedste ven fast eller lejlighedsvis og passe ham/hende i dit eget hjem eller i sin lejlighed på Nørrebro.

Jeg kender Cecilie helt tilbage fra folkeskolen og hun er en af mine meget nære veninder. Desuden glæder Molly sig altid til at få et besøg af tante Cille.

Cecilie har desuden mulighed for at passe din hund i hendes eget hjem hvis du skal på weekend eller på ferie.

Cecilie hund Scout
Scout er ”Cecilies hund” forstået som, at han bor hos hendes far, bonusmor og lillebror. Cecilie er derfor vokset op med Scout, og besøger ham jævnligt, når hun er hjemme hos familien. Her står den på gåture og masser af hundehygge, så depoterne kan blive fyldt op. Cecilie må nemlig ikke selv have hun i lejligheden på Nørrebro. Og så er der jo noget helt specielt ved ”barndomshunden”.

Scout er en blanding mellem en Springer Spaniel, Labrador, og så gemmer der sig en lille smule Schæfer derinde også. Han bliver 10 år til sommer, så han er efterhånden oppe i årene, men det stopper ham ikke fra at te sig som en stor hvalp, når det sner eller en af hans yndlingsvenner – hund eller menneske – kommer på besøg. Selvom sne er i høj kurs, betyder alt andet slags vådt vejr dog, at han på ingen måde er interesseret i at bevæge sig udenfor. Det samme gælder mørke. Og så får han jo som regel sin vilje.

Selvom hans stædighed grænser sig til æseltilstand, er han god, som dagen er lang, og du kan altid regne med ham – specielt hvis du mangler til at varme tæer på en kold dag.

Marie - København

Marie er 17 år og studerer på Nørre Gymnasium i København. Hun er vokset op med hunde fra hun var helt lille. Først havde hun en sød labrador, Lucca. Og nu en golden retriever ved navn Sheila, som hun elsker højt. Sheila bor dog hos vores far på en gård i Fjenneslev, og Marie selv er flyttet til København. Så hun er rigtig glad for at kunne få muligheden for jobbet som hundelufter, når nu hun mangler sin egen søde hund i hverdagen.

Marie er desuden min dejlige lillesøster, som jeg jo har kendt hele livet.

Maria - København

Maria er 22 år gammel, og bor i København, Nordvest.
Hun er vokset op på en lille gård i Nordjylland, med flere forskellige dyr, heriblandt en schæferhund og en labrador.
Efter hun flyttede hjemmefra har hun haft en Old English Bulldog, samt flere gange passet venner og bekendtes hunde.
Dyr har en stor plads i hendes hjerte, og de har altid været, og vil altid være, en stor del af hendes liv.

Da hun ikke selv har hund på nuværende tidspunkt virkede Doggy Day Care som en oplagt mulighed for at få noget kvalitetstid med nogen firbenede venner.

Til daglig går Maria i skole, 3 dage om ugen, på Niels Brock i København.