Doggy Daycare passer din hund i private hjem

Når din hund bliver passet hos Doggy Daycare foregår det i private hjem i Århus og omegn. Det er også muligt at få passet din hund i hundens eget hjem, så hunden forbliver i vante og trygge omgivelser.
På den måde er din hund en del af en almindelig hverdag i et hjem i modsætning til et ophold på en kennel.

Din hund bliver luftet minimum 2 gange om dagen, og er ellers bare med i det familien foretager sig, ligesom hvis den var hjemme hos dig. På den måde forandrer din hunds dag sig ikke særlig meget, og det vil være meget trygt for den.

Doggy Daycare passer for eksempel din hund hvis du skal på ferie eller weekendophold. Du bestemmer hvornår og hvor mange dage.

Kontakt Doggy Daycare for at høre om ledige tider.
Desuden kan du altid følge med i din hunds oplevelser hos Doggy Daycare på vores facebookside.

Prøvepasning
Hos Doggy Daycare vil vi meget gerne møde dig og din hund inden pasningen. På den måde kan du se hvor din bedste ven skal bo og med hvem. Desuden kan vi lige tjekke at kemien passer mellem din hund og min egen. Det første møde er ganske uforpligtende for begge sider.

Dette første møde varer 30-60 minutter og koster 100 kr.

Hvad skal din hund have med
Når din hund bliver passet hos Doggy Daycare skal den medbringe egen kurv, snor, og gerne et stykke legetøj eller en bamse, samt egen mad. Et hurtigt skift af foder kan nemlig medfører dårlig mave hos hunde, derfor får din hund ikke bare noget nyt foder fra os.

Godbidder og hundeposer er inkluderet i prisen. Hvis din hund ønsker nogle specielle godbidder kan du give den det med.

Pris
Du kan få oplyst pris for hundepasning ved at sende en sms på 30 36 36 65
Prisen er per påbegyndt dag, og du vælger selv hvornår din hund skal passes fra og til. Du henter og bringer selv din hund medmindre andet aftales.

Skulle din hund mod forventning blive syg tager vi os selvfølgelig af den. Efter kontakt med dig kører vi den til dyrelægen, hvor regningen bliver sendt til dig.
Ødelægger din hund noget hos mig mens den bliver passet erstatter du det. Det er dog ikke noget vi endnu har oplevet hos Doggy Daycare.

Hunde som er blevet passet hos Doggy Daycare

Fridas ferie blandt masser af hundevenner

Frida er en lille sød blenheim Cavalier King Charles Spaniel på halvandet år fra Randers, som jeg har passet i en lille uge i marts 2015, mens hendes familie var i København.
På hendes miniferie hos os fandt Frida sig en ny bedste ven i min egen hund Sika. De to legede sammen, og når vi var ude at gå løb Frida lige i røven af Sika som et føl der følger en hoppe.

Inden hun blev passet havde hun og hendes familie været med på vores fælles hundetur i Mollerup Skov så vi kunne lære hinanden at kende.
Og da Frida virkede til at være rigtig glad for en masse nye hundevenner kom hun med os på fællestur to gange mens hun blev passet. Derudover var hun ovre og lege med flokmedlemmerne Bob&Teddy, samt med på ture til stranden og i hundeskov.

Sidst men ikke mindst puttede vi også rigtig meget på sofaen med hende. Frida er nemlig en rigtig lille hyggehund, som elsker at være med oppe i sofaen. Og hun deler også gerne kysser ud til dem der vil have.
Alt i alt en rigtig hyggelig oplevelse for alle parter.

Elvis' ferier hos hundepasser Louise

Elvis er blevet passet ved hundepasser Louise af flere omgange. Elvis er ofte på ferie i en 2-5 dage af gangen. Ferierne har blandt andet budt på gåture rundt om Engsøgen og ture i indhegningen og skoven ved Lystrup kirke.

Elvis bliver som regel luftet 1-2 timer om dagen og resten af tiden bruger han under sit tæppe. Elvis kommer også op til en og vil gerne lægge tæt sammen med en oppe i sofaen, selvfølgelig under et tæppe. Han er nu en dejlig lille puttetrold.

James holder vinterferie hos Louise

James er nu for første gang blevet passet ved Doggy daycare. James bor i Lystrup og bliver derfor også passet af Louise , som er Doggy daycares hundelufter i Lystrup.
James er en skøn brun labrador på 8 mdr. som elsker at lege med andre hunde, og hans 6 dages pasning i februar 2015 bød derfor også på leg med andre hunde. Når han er inde døre er han god til at slappe af, dog kan fanden godt tage ved ham og så skal hans legetøj altså have en rigtig rusketur.

Nynne på sommerferie hos Doggy Daycare

Den første hund som er blevet passet hos Doggy Daycare er Nynne, som har været med lige fra starten :) Hun boede ved mig, Kristian og Molly i en uge i 2012. Det var så hyggeligt at have hende på besøg og hun synes vist også det var dejligt at være feriebarn:P

Vi lavede en masse sjove ting; Molly og Nynne var blandt andet med ude ved en badesø nær Silkeborg sammen med min veninde, Jeanette, og hendes Golden retriever, Gaia. De tre hunde synes det var rigtig skønt at bade og blive kølet lidt ned af vandet i sommerheden. Og Gaia svømmede laaaangt ud på søen efter nogle ænder. Heldigvis kom hun tilbage igen.
Ellers var Nynne med på en masse dejlige gåture, og en enkelt løbetur blev det vidst også til.

Charlie på weekendophold hos Doggy Daycare

Charlie, en ung bomuldhund blev passet hos Doggy Daycare en weekend i marts 2014. Unge Charlie så meget op til Molly og han skulle gøre ALT det samme som Molly. Da weekenden var ved at være slut var han også begyndt at tisse som en tæve.
Den ene dag var Charlie med mig, Molly og Kristian oppe på svigerfars gård nær Hals. Det synes han var virkelig spændende. Jeg fik desværre ingen billeder af det, men på en tur omkring gården løb han hurtigt og fornøjet afsted - PLUMP- og han røg lige ned i en grøft med mudder. Han var møgbeskidt og måtte hjem og have et bad.
Da vi igen var hjemme i Århus var han på tur i Mollerup Skov med Mojo fra Doggy Daycares hundeflok . De to unge hanhunde legede rigtig godt sammen og lavede en masse sjov.

Lava på veninde-overnatning

Lava, som også er fra Doggy Daycares hundeflok har overnattet hos mig ad flere omgange. Lava plejede at bo lige overfor os, så det var dejligt nemt. Hun bor heldigvis stadigvæk tæt på selvom hun er flyttet lidt væk.
Molly synes altid at det super hyggeligt at have besøg af hundeveninden Lava - de to er meget godt på bølgelængde. Og Sika elsker når Lava kommer. Det er nemlig hendes legetante. Da Sika var en helt lille hvalp var Lava så sød til at lege fangeleg med hende. Nu er Sika dog blevet ret stor så nu gider Lava ikke rigtig mere da det bliver for vildt. Det havde Sika lidt svært ved at forstå, men det er efterhånden ved at være feset ind.

Mojo overnatter hos Doggy Daycare

Mojo, som også er fra Doggy Daycares hundeflok er også blevet passet hos mig af flere omgange, og det har altid været super hyggeligt at have besøg af ham. Det har især været sjovt at se ham vokse. Han er nemlig blevet luftet af Doggy Daycare siden han var en helt lille hvalp. Faktisk er han den allerførste hund som blev luftet af Doggy Daycare.
Mojo plejede at bo på min vej, så det har været rigtig nemt for hans ejer lige at smide ham herover hvis de skulle noget. Nu er Mojo og hans far desværre flyttet til Sønderjylland. Så vi savner ham her i Doggy Daycare.

Jeg har brugt Doggy Daycare masser af gange over det sidste halve år og jeg kan nærmest MÆRKE på min hund når jeg kommer hjem at hun har haft en god dag og været på tur med Emma. Lava er en lille udbryderdronning, der går på jagt efter fugle og ikke altid kommer når man kalder - Emma er den eneste vi tør slippe hende fri med i hundeskoven. Endvidere er Lava blevet bedre til at gå i snor efter at have gået meget med Emma. Det er virkelig en stor hjælp i vores hverdag og en gave til vores hund at have fundet Doggy Daycare og jeg kan anbefale Emma på det varmeste.

Anne-Mette, Bob og Teddys mor
Skejby