Kontakt Doggy Daycare

Hvis du ønsker at få din hund passet ved Doggy Daycare eller du har nogle spørgsmål, kan du sende mig en sms på 30 36 36 65

Kun sms

Juli 2015 starter jeg op på fuldtid som veterinærsygeplejerskeelev og derfor har jeg begrænset tid til Doggy Daycare.
Derfor besvarer jeg kun sms'er. Du kan kan ikke forvente, at jeg tager telefonen. Men send en sms om dine ønsker så ringer jeg dig op.
Kontakt mig derfor i god tid hvis du ønsker pasning eller soignering af din hund.

Jeg får altid dårlig samvittighed, når mine hunde skal være alene hjemme i mange timer. Derfor er det så dejligt, jeg kan ringe til Emma. Når Emma lufter hundene, ved jeg at de får en herlig tur i skoven eller ved stranden, og de er trætte når de kommer hjem igen. Emma er meget engageret i hendes arbejde med hunde, og jeg stoler på hende 100% når hun tager sig af mine. Jeg kan varmt anbefale Emma til at lufte din hund.

 

 

Bob og Teddys mor
Skejby

Jeg har brugt Doggy Daycare masser af gange over det sidste halve år og jeg kan nærmest MÆRKE på min hund når jeg kommer hjem at hun har haft en god dag og været på tur med Emma. Lava er en lille udbryderdronning, der går på jagt efter fugle og ikke altid kommer når man kalder - Emma er den eneste vi tør slippe hende fri med i hundeskoven. Endvidere er Lava blevet bedre til at gå i snor efter at have gået meget med Emma. Det er virkelig en stor hjælp i vores hverdag og en gave til vores hund at have fundet Doggy Daycare og jeg kan anbefale Emma på det varmeste.

Ditte, Lavas mor
Skejby

Doggy Daycare er en rigtig god hjælp, når det kniber med at gøre alt det med min hund i hverdagen, som jeg gerne ville. Det er dejligt at vide, at han bliver luftet og taget hånd om, når jeg har behov for hjælp, og lufterne er glade for hunde, hvilket klart kan ses i deres omgang med dem.

Stinne, Ottos mor
Lystrup

Emma og Doggy Daycare er til stor hjælp i vores travle hverdag. Vores lille cavalier Nynne nyder når Emma kommer og henter hende og de går en dejlig tur i området, sammen med Emmas søde Molly. Nynne kender Emmas stemme, og når hun hører hende kalde bliver hun ellevild af glæde. Da vi var på ferie for halvandet år siden, var Nynne på ferie hos Emma. Vi kom hjem til en afslappet og glad hund. Vi har haft Emma på fast lige siden, og vi kan kun anbefale Doggy Daycare.

Marianne, Nynnes mor
Risskov

Send en besked til Doggy Daycare

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Emne

Din besked