Doggy Daycares eget nyhedsbrev "Min Bedste Ven" udkommer 4 gange om året. Her kan du læse en masse hyggelige og aktuelle hundehistorier. Derudover kan du også møde en af Doggy Daycares hundeluftere og flokmedlemmer i hver udgave.
Det er meningen at du kan læse nyhedsbrevet online eller printe det ud og tage med dig.

Jeg er selv chefredaktør og skribent på nyhedsbrevet. Derudover skiftes Doggy Daycares andre hundeluftere til at være skribenter. Vi har også artikler skrevet af hundeejere. Kontakt mig hvis du har lyst til at skrive en artikel til "Min Bedste Ven".

I hvert nummer af "Min Bedste Ven" kan du være med i konkurrencer eller skrive ind til VOV-kassen. Du kan også se hvilke arrangementer Doggy Daycare afholder i den nærmeste fremtid.

Vil du være sikker på at få læst hvert nummer af "Min Bedste Ven" kan dutilmelde dig nyhedsbrevet her.
Derudover kan du følge med i Doggy Daycares nyheder båd her på hjemmesiden eller på vores facebookside.

Har du noget som du synes skal med i vores nyhedsbrev ? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: >b>30 36 36 65 eller på mail emma@doggy-daycare.dk
Vi tager meget gerne imod input og forslag til indhold.

Min Bedste Ven - Juni 2015

Min Bedste Ven - Marts 2015

Min Bedste Ven - Februar 2015

Emma, du har en åbenhed, ærlighed, kærlighed i alt hvad du fremlægger. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke. Så så flot skrevet.

Margit
Frederikshavn

Hyggelig læsning for hundevenner. Man får en god præsentation af Doggy Daycare’s hundeluftere. En hudløs ærlig beretning om en tur gennem depressionens mørke og hvordan hunden kan hjælpe til at komme ovenpå igen. Masser af læsestof og gode tips.

Line
Århus