Tilmeld dig Doggy Daycare's nyhedsbrev

* = Obligatorisk felt

Nu kan du lære mere om Doggy Daycare gennem personlig og hyggelig sofalæsning.
I januar udkom Doggy Daycares første nyhedsbrev nemlig, som fremover udkommer 4 gange om året.
Nyhedsbrevet indeholder portrætter af Doggy Daycares hundeluftere og hunde fra "Doggy Daycare-Flokken". Desuden er der spændende hundeartikler, konkurrencer og en brevkasse.

God fornøjelse.

Jeg har brugt Doggy Daycare masser af gange over det sidste halve år og jeg kan nærmest MÆRKE på min hund når jeg kommer hjem at hun har haft en god dag og været på tur med Emma. Lava er en lille udbryderdronning, der går på jagt efter fugle og ikke altid kommer når man kalder - Emma er den eneste vi tør slippe hende fri med i hundeskoven. Endvidere er Lava blevet bedre til at gå i snor efter at have gået meget med Emma. Det er virkelig en stor hjælp i vores hverdag og en gave til vores hund at have fundet Doggy Daycare og jeg kan anbefale Emma på det varmeste.

Ditte, Lavas mor
Skejby

Jeg får altid dårlig samvittighed, når mine hunde skal være alene hjemme i mange timer. Derfor er det så dejligt, jeg kan ringe til Emma. Når Emma lufter hundene, ved jeg at de får en herlig tur i skoven eller ved stranden, og de er trætte når de kommer hjem igen. Emma er meget engageret i hendes arbejde med hunde, og jeg stoler på hende 100% når hun tager sig af mine. Jeg kan varmt anbefale Emma til at lufte din hund.

Anne-Mette, Bob og Teddys mor
Skejby

Følg os på Facebook