Skal din hund også have et Doggy Daycare-tørklæde?

Nu kan din hund blive den heldige ejer af et håndlavet Doggy Daycare-tørklæde.

Alle vores hundemedlemmer fraDoggy Daycare-flokken får selvfølgelig et gratis tørklæde. Det samme gælder for alle hundelufteres egne hunde.
Fremover vil din hund modtage et Doggy Daycare-tørklæde i sin velkomstpakke, som alle vores nye hunde får så snart de er klar.

Desuden vil vi uddele gratis Doggy Daycare-tørklæder til "Klap en hund" den 12. april 2015. Så her kan du komme forbi Doggy Daycare-boden sammen med din hund og få et til din bedste firbenede ven.

Alle andre er meget velkomne til at købe et Doggy Daycare-tørklæde til kun 10 kroner, som går til hundelufter, Jeanette, som har hjulpet med at producere dem.

Du kan desuden selv bestemme om du vil have mere tekst på tørklædet end "Doggy Daycare" som for eksempel din hunds navn eller "Mors hund". Det oplyser du bare når du bestiller et Doggy Daycare-tørklæde.

Doggy Daycare-tørklæderne skulle kunne tåle maskinvask, men jeg anbefaler at du vasker det i hånden hvis det bliver beskidt. Desuden kan det være en god ide at folde tørklædet så det passer til din hund, og ikke hænger og generer den på nogen måde.

Kontakt mig på 30 36 36 65 hvis du vil skrives på venteliste til et Doggy Daycare-tørklæde.
Ventetid forekommer da de produceres i hånden.
I øjeblikket er tørklæderne i restorder og der forventes ikke at være nogen før tidligst efterår/vinter 2015

Se også: