Om Doggy Daycare

Doggy Daycare er en lille hobbyvirksomhed som blev startet i foråret 2012. I begyndelsen var jeg den eneste hundelufter i Doggy Daycare, og jeg luftede kun hunde i mit eget nærområde.
Det hele begyndte fordi jeg elsker hunde og udendørs aktivitet, samt havde et ønske om at min egen hund, Molly, fik flere hundevenner.
Jeg er utrolig glad for at kunne være med til at hjælpe travle hundeejere og deres hunde i min fritid. Det er utroligt givende for mig at være sammen med glade hunde, og min egen hund,Molly, nyder det også.

I begyndelsen af 2013 får Doggy Daycare sin egen facebookside og siden hen tager det fart. På facebooksiden sørger Doggy Daycare desuden for at lægge videoer eller billeder af din hund når den bliver luftet eller passset.

I 2014 begynder Doggy Daycare et samarbejde med Maxi Zoo Egå, samt udlodder diverse hundepræmier i samarbejde med lokale virksomheder som for eksempel Lystrup Dyrehandel, Nordre dyrehospital og Skejby Dyreklinik.

Samtidig begynder Doggy Daycare at arrangere fælles hundeture hver søndag i Mollerup Skov, og der kommer en del deltagere til trods for det dårlige vinter vejr i opstarten.
Disse fælles hundeture bliver et dejligt samlingspunkt for lokale hunde og deres ejere.
Det er desuden en god måde for hundeejere at mødes med deres hundelufter. Samtidig er det også en god mulighed for mig at mødes med hundeejere på, samt lære dem og deres hunde bedre at kende.

Doggy Daycare arrangerede i foråret 2014 et lokalt arrangement i bebyggelsen "Kordegarden" hvor alle naboer og andre interesserede blev inviteret til at komme og klappe hunde, lege med deres hunde samt deltage i et loppemarked.
Desuden deltog den lokale sælger af Husse foder og delte smagsprøver ud.
Doggy Daycare udloddede desuden diverse hundepræmier. Alt i alt er projektet en succes, og bliver gentaget 26. april 2015.

På samme tid påtager Doggy Daycare sig opgaven at videreformidle en kunde, Beauty. Efter 14 dage finder Doggy Daycare et dejligt hjem til Beauty i Skødstrup.

I April 2015 afholder Doggy Daycare igen "Klap en hund"-dag og arrangementet er en stor succes med en masse glade hunde og deres ejere.

I Juli 2015 bliver min drøm til virkelighed da jeg starter som veterinærsygeplejerskeelev på Langå Dyrehospital. Det betyder at der bliver lidt mindre tid til Doggy Daycare. Men det er jo mit lille "barn" som jeg selvfølgelig bruger lidt tid på at passe udover mine 37 timer på klinikken.

Doggy Daycare er aktivt med i Århus lokalområdes hundeliv, og arbejder hver dag for at give så mange hunde som muligt et endnu bedre hundeliv.
Her hos Doggy Daycare har vi en meget stor kærlighed for hunde, og vi vil hellere end gerne dele ud af den til din hund.

Åbningstider:

* Doggy Daycare har åbent alle hverdage fra 9-16
* I regn og slud skal hunden ud
* Weekendsåbent efter aftale
* Telefontid: Tirsdag og Søndag 17-17.30