Vi anbefaler KUN kvalitetsprodukter

Her hos Doggy Daycare sætter vi en dyd i ærlig kommunikation i øjenhøjde med dig som hundeejer.
Derfor anbefaler vi KUN noget vi kan stå indefor. På samme måde samarbejder vi også KUN med virksomheder, som sælger kvalitetsprodukter og yder en god kundeservice.
Vi kunne aldrig drømme om at anbefale noget vi ikke selv vil bruge, eller ikke har prøvet.

Derudover går vi her hos Doggy Daycare også meget op i at støtte lokalt. Derfor har vi for eksempel valgt at samarbejde med Maxi Zoo Egå.
Alle vores samarbejdspartnere er desuden danske virksomheder.

Maxi Zoo Egå

Doggy Daycare har siden foråret 2014 samarbejdet med Maxi Zoo Egå. På et tidspunkt skiftede butikken butikschef, som nu bruger flere kræfter på os her i Doggy Daycare.

Hver måned donerer Maxi Zoo Egå 3xgodbids-spande og 3xhundepose-ruller til Doggy Daycares hundeluftning. Derfor er det derfra din hund får godbidder når den bliver luftet hos Doggy Daycare.

Et stort tak til Butikschef Jannie her fra Doggy Daycare.

OLIVERS Petfood

Fra vinteren 2015 samarbejder Doggy Daycare med OLIVERS Petfood.
Vi er utroligt glade for de fine 6 Softshell jakker de har doneret til mig og de andre hundeluftere. Dem bruger vi hver gang vi lufter hund, så du kan se at vi er fra Doggy Daycare. Vi har dem også på når vi deltager i arrangementer med Doggy Daycare som for eksempel vores fællesture.
Jakkerne er rigtig lækre og af super fin kvalitet. Ønsker du også sådan en jakke ? Så kan du købe den og andet tøj på OLIVERS Petfoods hjemmeside.

Derudover laver Doggy Daycare en bod på vegne af OLIVERS Petfood til vores årlige arrangement "Klap en hund" den 12. april 2015.
Her får 20 heldige hunde med hurtige ejere en pose af OLIVERS Petfood Training Bites. Skal du være en af dem ?
Desuden har OLIVERS Petfood doneret en startpakke som præmie på dagen. Du og din hund kan derfor deltage og blive de heldige vindere.

Doggy Daycare takker OLIVERS Petfood mange gange.

Hike

Hike har sponsoreret prøveposer af deres kvalitets foder til de over 30 gaveposer som er blevet delt ud til heldige hunde fra Doggy Daycare-flokken.

Stort tak til Hike for deres bidrag til vores gaveposer.

Dyrefondet

Dyrefondet har sponsoreret klistermærker og foldere til de over 30 gaveposer som er blevet delt ud til heldige hunde fra Doggy Daycare-flokken.

Derudover har de også doneret materiale, som Doggy Daycare uddeler til vores hundearrangement "Klap en Hund"-dag den 12. april i Risskov.

Kingsmoor

Kingsmoor er et dansk kvalitetshundefoder som blandt andet producerer kornfrie produkter.
Min tidligere hund, Sika, spiser Kingsmore og har en super flot og blank pels.

Kingsmoor har sponsoreret prøveposer til de over 30 gaveposer som er blevet delt ud til heldige hunde fra Doggy Daycare-flokken.

Et stort tak til Kingsmore.

Matas Skejby

Hos Matas i Skejbycenteret er du altid velkommen med din (selvfølgelig velopdragne) hund. Alle medarbejderne er rigtig søde, og en gang i mellem falder der endda en hundekiks af til søde hunde.

Desuden har Matas Skejby været så søde at donere diverse prøver på creme og solbruner til de over 30 gaveposer som er blevet delt ud til heldige hunde fra Doggy Daycare-flokken.